Álmomban már meghaltál – vélemények

{

Utoljára Stephen King Ragyogás című könyvét vittem ki a szobából lefekvés előtt, de most újra elgondolkodtam rajta, hogy talán jobb lenne nem egy szobában aludni a szereplőkkel June Cohner pszichothrillerjének nemcsak a története érdekes, de a nyelvezete és a karakterek megformálása is üdítően irodalmi.

- NŐK LAPJA - Álmomban már meghaltál

{

Judit (June Cohner) regénye nem csak nagyon tetszett, de meg is lepett. Valaki, akit én két lábbal a földön álló, informatikusként és cégvezetőként dolgozó emberként ismertem meg, egyszer csak előáll egy misztikus thrillerrel…nahát. A könyvet mindenesetre le sem tudtam tenni, egyetlen éjszaka alatt végigolvastam, ami önmagában minősíti az alkotói teljesítményt. És azt szeretném, ha a jövőben Judit sutba dobná a cégvezetést meg az informatikát, és nem csinálna mást, csak írna – mindannyiunk örömére.

- dr. Nagy Gábor irodalomkirtikus - Álmomban már meghaltál

{

A történet érdekes és szórakoztató, a stílus igényes – ez már elég is egy jó krimihez, kellemes, kikapcsoló olvasmányhoz. June Cohner könyve egy picit többet is tud ennél: bevonz az első pillanatban, és nem ereszt, amíg az utolsó sor után be nem csukod a könyvet.

 

- Gimesi Éva - Álmomban már meghaltál

 

{

Mindannyian megtapasztaltunk az ébredés közeli tévelygést az álom és valóság határán. Ezt az állapotot fogta meg és mesterien dolgozta fel a szerzö a történetben. Letehetetlen könyv.

- dr. Beke Eleonóra - Álmomban már meghaltál